Rebild Camping***Safari   

Pladsinfo

Stjerner:
Adresse:
Rebild Camping***Safari
Rebildvej 17
Rebild
9520 Skørping
Tlf:
29131172
Fax:
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben:
01.01. - 31.12.
LON:
9° 50‘ 46,6440'
LAT:
56° 49‘ 56,2800'

Seværdigheder

Seværdigheder

Rold Skov:
Rold Skov er Danmarks største skov med sine 80 km2. Skoven byder på flotte bakker, søer, kilder, åer, gode vandreture, cykelture, rideture, lytfiskeri og meget mere. Rold Skov rummer en spændende historie, som man bl.a. kan læse mere om på museet ved skovens indgang.
_________________________________________________

Store Øksø:
Store Øksø ligger omkranset af træer i Rold Skov og tæt på Moskovpavallionen. Søen er et glimrende badested for hele familien, og selvom vandet er brunt, er det glimrende badevand.
Det tager ca. en time at gå rundt om søen, hvor man både kan nyde naturen samt de flotte træskulpturer, der er placeret forskellige steder langs stien.

Madumsø:
Madumsø er et dejligt badested for hele familien. Et gammelt og spændende sagn fortæller om en gammel ridderborg, som ligger skjult i søen. Det fortælles at man i klart solskinsvejr kan se borgens tre skorstene som tre hvide pletter på bunden af søen.

Mastrupsøerne:
Mastrupsøerne i Støvring er et andet oplagt bud på en smuk naturoplevelse. De fire søer er centrum for en grøn oase, der indbyder til et besøg.
_________________________________________________

Ravnkilde:
Ravnkilde giver ca. 60 liter vand i sekundet og er et yndet udflygtsted hele året rundt. Kilden er yderst tilgængelig, og skovdistriktet har placeret sten i kilden, så der er mulighed for at komme tørskoet over på den anden side.

Lille Blåkilde:
Lille Blåkilde er den største af kilderne i Rold Skov. Vandføringen er ca. 150 liter vand pr. sekund eller 13 mio. liter i døgnet! Kilden kommer direkte ud af jorden for foden af en skrænt og er dermed en typisk strømkilde.

Store Blåkilde:
Store Blåkilde er en enestående kilde, som er kendetegnet ved den dragende, safirblå bund og det imponerende kildevæld.

-udover de tre kilder findes ogå springkilden og Lindenborg Ådal, som er kendt for sin hel særlige kildenatur.
_________________________________________________

4. juli-fest:
Hvert år d. 4. juli fejres USA´s uafhængighedsdag i Rebild Bakker. Denne begivenhed har fundet sted siden 1912, og det er altid en oplevelse at være med til denne traditionsrige dag i bakkerne.

Opera i Rebikd Bakker:
Opera i Rebild Bakker finder sted midt i august. Her kan besøgende opleve brudstykker af nogle af de kendte operetter og operaer, opført af Aalborg Symfoniorkester og Den Jyske Opera.

Julemarked:
Hvert år den 1. søndag i advent er der julemarked i Rebild Bakker. Dette hyggelige, udendørs julemarked med masser af julestemning og julerier, hestevognsture, varme juledrikke og lækkerier besøges hvert år af mange mennesker.

Nytårsaften:
Nytårsaften er der traditionen tro en forestilling med Skørping Marionetteater. Det foregår i Kinorevuen i Skørping, og billetter skal bestilles i god tid, da der er begrænset plads.

I begyndelsen af august afholdes der "Film i Skoven" ikke langt fra rideskolen i Arden.
_________________________________________________

Rold Skov og området omkring rummer fantastisk mange oplevelser. Udover ovenstående findes bl.a. også åer og søer der er perfekte steder for lystfiskeri. Både gamle og smukke slotte og herregårde. Meget spændende museer, hvor man bl.a. kan få stort indblik i området gennem tiderne. Flotte både gamle og nyere kirker. En masse kunst, kultur og handel og meget mere.

For mere information:
www.skovognatur.dk


Vinter_p__campingpladsen_024.jpg

Der etableres hver vinter, når sneen tillader det, kilometervis af skiløjper i Rold Skov. Der findes i området kælkebakker for enhver alder og ethvert temperament.

Vinter_p__campingpladsen_013(1).jpg