Rebild Camping***Safari   

Pladsinfo

Stjerner:
Adresse:
Rebild Camping***Safari
Rebildvej 17
Rebild
9520 Skørping
Tlf:
29131172
Fax:
Mail til pladsen
Campingpladsens hjemmeside
Åben:
01.01. - 31.12.
LON:
9° 50‘ 46,6440'
LAT:
56° 49‘ 56,2800'

Pladsoplysninger

Cykelmyg.jpg

Få men vigtige regler..

Pladsen er åben hele året, så uanset om du er til sommer eller vintercampering, så byder de utroligt naturskønne omgivelser på oplevelser ud over det sædvanlige. Rebild Camping  er en hyggelig plads drevet med hjertet og det er os magtpåliggende at alle nyder deres ophold på campingpladsen. Vi værner meget om vore områder og faciliteter, da disse er af stor betydning for vore gæster og vores trivsel, hvorfor disse selvfølgelig bedes behandlet med omtanke.
Vi henstiller til de af vore gæster som ferierer over længere perioder, at respektere campingreglementets vejledning om indretning af plads, bemærk der er nye regler om fast gulv i fortelt.
Gulvet må ikke være større end teltet og ikke være synlig udefra, gulvet skal efter endt sæson fjernes straks efter at teltet fjernes, altså ingen blottede trægulve. Der må ikke etableres faste installationer som fritstående antenner og paraboler, flagstænger, flisebelægning mv. Der må ikke opbevares NOGET SOM HELST ud over campingvogn med fortelt, opbevaringstelt, havemøbler og grill samt sit transportmiddel, altså ingen opbevaring under eller bag ved campingvognen. Hundeindhegning er tilladt når man er i vognen, men skal fjernes når man forlader vognen. Der må heller ikke disponeres over enhedspladsen på en sådan måde, at den permanent har et individuelt præg. Det påhviler gæsten at holde sin egen plads ryddelig, herunder at slå græsset ( du kan låne slåmaskine i butikken ) ligesom vogn og telt skal fremstå rengjorte og fri for alger.                                                                                                                          

Det er tilladt at holde hunde, katte og andre husdyr, i et omfang så selv din nærmeste nabo, også kan holde sin ferie tryg og ugeneret, hunde skal altid føres i snor.
Det henstilles til at man benytter de opstillede containere til husholdningsaffald osv. Cykler, køleskabe, fortelte, stænger, griller, haveborde, stole, hynder, møbler, TV apparater osv. må IKKE puttes i,  eller sættes ved containerne.

Brug af åben ild er kun tilladt på campingpladsens bålplads, og kun efter aftale med Else eller Frederik.

Af brandhensyn skal der være 3 meter mellem campingenhederne. Såfremt en campingvogn er forsynet med udbygning, læsejl eller lignende skal afstanden til den næste campingenhed regnes herfra. Der må godt være to telte eller vogn + telt  vogn + opbevaringstelt, blot der er 3 meter til næste campingenhed.  
Boldspil henvises til boldbanen bag ved hoppepuderne.
Der står griller ved butikken som kan bruges af gæsterne på pladsen blot at de sættes rengjorte på plads efter brug.
Det er tilladt at grille på den enkelte standplads, dog må grillen ikke sættes direkte på græsset.
Der er brandslukkere fordelt på hele pladsen.

Vi er uddannede i førstehjælp i informationen, ved brand eller anden ulykke, henvend dig straks her eller ring til campingspladsens vagt 98391110   og eller ring alarm 112.

Værtsparret Else & Jens Frederik eller deres stedfortrædere kan altid træffes i butikken, det lille stråtækte hus eller på 98391110

Vi glæder os til at byde dig velkommen på campingpladsen i Rebild!

plads2.jpg